Donderdag 20 januari: Online spreekuur Energieprijzen

De hoge energieprijzen houden de gemoederen in de glastuinbouwsector volop bezig. De zorgwekkende situatie levert vanzelfsprekend ook de nodige vragen op van ondernemers. Daarom organiseert Glastuinbouw Nederland op donderdagmorgen 20 januari een online spreekuur.

Tijdens het spreekuur wordt ingegaan op een viertal onderwerpen: de SDE, de huidige energieprijzen, de gasleveringszekerheid en het afschakelplan van de gaslevering. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen naar aanleiding van de toelichting op genoemde onderwerpen. Dit online spreekuur wordt georganiseerd in samenwerking met Royal FloraHolland.

Programma
11.00 uur Welkom door Alexander Formsma (Glastuinbouw Nederland)
11.05 uur Opening door Adri Bom-Lemstra (voorzitter Glastuinbouw Nederland)
11.15 uur Spreekuur met Adri Bom-Lemstra en Alexander Formsma
12.00 uur Afsluiting

Aanmelden
Aan dit online spreekuur kan primair worden deelgenomen door leden van Glastuinbouw Nederland, Royal FloraHolland, maar ook door andere belangstellenden. Aanmelden is verplicht. Dat kan tot donderdag 20 januari 2022 9.00 uur via het aanmeldformulier.
Voor het volgen van het online spreekuur is alleen een goede internetverbinding en een telefoon/computer/tablet met geluid nodig. De dag van het spreekuur ontvangen de deelnemers per e-mail nadere instructie en een link waarmee het spreekuur te volgen is. Zorg ervoor dat tien minuten voordat het online spreekuur start de inlogprocedure is uitgevoerd.

Alexander Formsma

Kennismaken met Klas in de Kas

Heeft u hart voor de tuinbouw? Vindt u het belangrijk dat basisschool leerlingen ook enthousiast worden gemaakt voor de tuinbouw? Kom dan op 17 april om 19.30 uur naar de proefles en maak kennis met de vrijwilligers en de gastlessen van Klas in de…

Glastuinbouw Nederland - © 2024