E-learning Werkgeverslijn: ‘Help, ik ben werkgever!’

Wat komt er bij kijken als je iemand aanneemt? Hoe geef je op een goede manier leiding? En hoe regel je de beloning? Gedurende de maand november 2022 biedt de Werkgeverslijn land- en tuinbouw de e-learning ‘Help ik ben werkgever’ aan. Een online basistraining bestaande uit zeven modules over goed werkgeverschap en alles wat daarbij komt kijken.

De modules kunnen afzonderlijk van elkaar doorlopen worden, op een moment dat het jou past. Een geschikte training voor als je voor het eerst overweegt om met werknemers te gaan werken. Maar ook als je geen HR-achtergrond hebt en toch goed beslagen ten ijs wilt komen als werkgever. Meld je snel aan, want de eerste 50 deelnemers krijgen na het behalen van de e-learning een presentje per post!

Bijeenkomst 7 november 2022
Om je een goede start te geven met de e-learning organiseren we voor deelnemers op maandagochtend 7 november bij de Tuindershoek in IJsselmuiden een fysieke bijeenkomst. Ook staan adviseurs van de Werkgeverslijn land- en tuinbouw, iedere donderdag in november 2022 van 12.00 tot 13.00 uur online klaar voor jou via Zoom.

Lees er meer over.

Werkgeverslijn land- en tuinbouw

Glastuinbouw Nederland - © 2022