Een topbaantje in de glastuinbouw

“Leuk team, leuk werk en lekker verdienen, een topbaantje!” vinden Hieke en Annique (beiden 17). In de laatste #vloguitdekas van seizoen 2 laten de meiden zien waarom zij Pligt Professionals het leukste bedrijf van het Westland vinden!

Bekijk de vlog hier of bovenaan dit bericht.

Zeven jongeren, met een bijbaan in de glastuinbouw, hebben deze zomer in het tweede seizoen van Vlog uit de Kas hun werkdag op trendy wijze in beeld gebracht. Wat zijn de werkzaamheden? Waarom kiezen ze voor een vakantiebaan in de kas? En welke loopbaankansen biedt de glastuinbouw voor hun toekomst? Met de vlogs wil Glastuinbouw Nederland meer jongeren verleiden om te gaan werken in de glastuinbouw. Jongeren motiveren en inspireren andere jongeren voor het werken in de glastuinbouw.

Benieuwd naar de belevenissen van de vloggers in de kas? #vloguitdekas is te volgen via www.vloguitdekas.nl, YouTube, Instagram, Twitter of Facebook!

Vlog uit de Kas is financieel mogelijk gemaakt door Colland.

Vlog uit de Kas

Amy van der Lei

Kennismaken met Klas in de Kas

Heeft u hart voor de tuinbouw? Vindt u het belangrijk dat basisschool leerlingen ook enthousiast worden gemaakt voor de tuinbouw? Kom dan op 17 april om 19.30 uur naar de proefles en maak kennis met de vrijwilligers en de gastlessen van Klas in de…

Glastuinbouw Nederland - © 2024