Maak de glastuinbouw zichtbaar en doe mee!

Samen met u willen wij er voor zorgen dat onze publieksvriendelijke campagne steeds zichtbaarder wordt. Doet u mee? Dit kan door een spandoek met frame van 3 meter breed x 1,5 meter hoog te bestellen en te plaatsen bij uw bedrijf. Op het doek staat de slogan: ‘De glastuinbouw & Nederland: samen door met de energietransitie’. Het spandoek is gratis aan te schaffen.

Het plaatsen van het frame met doek moet door u zelf worden gedaan, het frame met doek wordt wel bij u in de regio afgeleverd inclusief instructie. Neem bij interesse contact op met Amy van der Lei. Wij vragen u zo veel mogelijk collectief met bedrijven bij u in de regio een bestelling te plaatsen, zodat het afleveren van de materialen op eenzelfde dag kan plaatsvinden.

Heeft u de petitie al getekend?
Het plaatsen van de borden in diverse glastuinbouwgebieden is uiteraard ook een uitgelezen moment om de petitie van de glastuinbouw opnieuw onder de aandacht te brengen: www.stabieleenergieprijs.petities.nl.

Amy van der Lei

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024