Excursie naar oerlemans Plastics

Speciaal voor alle leden die een actieve bijdrage leveren aan het netwerk van Glastuinbouw Nederland organiseert Glastuinbouw Nederland tijdens HortiContact in Gorinchem een excursie naar Oerlemans Plastics.

Zowel in het winkelschap als op een gemiddeld glastuinbouwbedrijf is plastic een onmisbaar materiaal. Al lijkt het vandaag de dag soms een ‘besmet’ product voor kritische burgers. De consument en glastuinbouw ervaren het gemak en de toegevoegde waarde. Producent van folies en verpakkingen Oerlemans Plastics werkt hard aan duurzaamheid. Directeur Sustainability Rob Verhagen vertelt u tijdens deze excursie meer hoe zij dit aanpakken. Op twee locaties wordt 25.000 ton plastic per jaar geproduceerd. Tevens krijgt u een kijkje in de keuken;– van het blazen van de folie in Genderen tot aan de bedrukking en het sealen in Giessen.

Om 09.30 uur vertrekt u per bus bus vanaf de evenementenhal HortiContact richting Oerlemans Plastics. Na de excursie keren we terug naar HortiContact en krijgt u een lunch aangeboden. Vervolgens kunt u een bezoek brengen aan de beurs.

Aanmelden en programma
Bekijk de agenda om u aan te melden voor de excursie voor maandag 11 februari 12.00 uur. Deelname is gratis.

Joke Vreugdenhil

Glastuinbouw Nederland - © 2019 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies