Gewascoöperatie Lelie wordt officieel opgericht

De laatste voorbereidingen voor de oprichting van de gewascoöperatie Lelie zijn 26 november tijdens de vergadering van de landelijke commissie Lelie van LTO Glaskracht Nederland getroffen. Dit betekent dat de officiële oprichting op korte termijn plaatsvindt.

De statuten en het huishoudelijk reglement zijn doorgenomen en met enkele kleine aanpassingen akkoord bevonden. Het bestuur wordt gevormd door John van Ruijven en Paul Sonneveld.

De eerste Algemene Ledenvergadering vindt plaats op 21 januari 2016 in Bleiswijk. De officiële uitnodiging hiervoor volgt in januari. Inbreng van agendapunten vanuit de leden kunt u sturen naar Jan Barendse.

Aanmelden voor de gewascoöperatie kan nog steeds. De wens dat een zo groot mogelijk areaal leliebroeiers lid is van de gewascoöperatie Lelie blijft. Het werven van nieuwe leden gaat dus ook de komende weken door.

Kennismaken met Klas in de Kas

Heeft u hart voor de tuinbouw? Vindt u het belangrijk dat basisschool leerlingen ook enthousiast worden gemaakt voor de tuinbouw? Kom dan op 17 april om 19.30 uur naar de proefles en maak kennis met de vrijwilligers en de gastlessen van Klas in de…

Glastuinbouw Nederland - © 2024