Harde deadline RVO aanvraag Noodfonds 18 juni 17.00 uur

De deadline voor aanvragen voor een tegemoetkoming staat ‘hard’ op donderdag 18 juni, 17.00 uur. Ondernemers die zich na dat tijdstip melden, zijn niet meer te accepteren, meldt RVO. Dat betekent dat het verzoek om een week verlenging niet is gehonoreerd.

Advies aan ondernemers die nog geen aanvraag hebben gedaan is dan ook om dat binnen de gestelde tijd als nog te doen. Ook bij twijfel of vragen adviseert RVO om een aanvraag in te dienen. Die aanvraag kan eventueel later weer worden ingetrokken of bijgesteld. De aanvraag zit dan in ieder geval in ‘de molen’. De regeling is onder andere bestemd voor de sierteelt en onderdelen van de voedingstuinbouw.
Mochten ondernemers dus nog willen indienen, dan kunnen ze een onvolledige aanvraag indienen en deze later aanvullen. Mochten bedrijven er niet uitkomen dan kan contact worden opgenomen met de klantenservice van RVO. Hoe eerder dat gebeurt hoe beter, want kort voor de deadline is het ingewikkeld iedereen te kunnen helpen, aldus de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Roger Abbenhuijs

Glastuinbouw Nederland - © 2024