'Herfstgasten' met Nico van Ruiten op 2 december

Tijdens het GlastuinbouwEvent 2015 blikt Nico van Ruiten vooruit op belangrijke ontwikkelingen voor de toekomst van de glastuinbouwsector. Via door hem geselecteerde fragmenten deelt hij zijn visie met het de leden van LTO Glaskracht Nederland.

Het GlastuinbouwEvent is de jaarlijkse ledenbijeenkomst van LTO Glaskracht Nederland. Dit jaar staat de bijeenkomst in het teken van Internationaal Ondernemen. Gastspreker is Aad Ouborg (Princess), die als een van de eerste Nederlandse ondernemers zijn gehele productie verplaatste naar China. Hij vertelt over zijn pioniersjaren, kansen in het buitenland, andere culturen en marketing en sales. Samen met de panelleden Ferdi van Elswijk (Prominent), Sjaak van Schie (Sjaak van Schie BV) en Nico van Ruiten discussieert hij over de kansen voor internationaal ondernemen voor de Nederlandse glastuinbouw. 

Aanmelden
Heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dit dan vandaag nog! Het GlastuinbouwEvent vindt plaats in het Energiehuis te Dordrecht. Het programma biedt kennis, discussie, voldoende gelegenheid om te netwerken met collega's en lekker eten op een unieke locatie.

Klik hier voor meer informatie of ga direct naar het aanmeldformulier.

Jakoline van Straalen

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024