Hét Westlands Verkiezingsdebat op 7 maart

De inwoners van Westland mogen op 14, 15 en 16 maart a.s. weer naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. In de aanloop daar naartoe organiseren Glastuinbouw Westland, MKB Westland en VNO-NCW Westland-Delfland op maandag 7 maart gezamenlijk Hét Westlands Verkiezingsdebat.

Onder leiding van Rob Veenman kruisen de lijsttrekkers van tien politieke partijen de degens over onderwerpen die voor Westland en de Westlandse glastuinbouw van belang zijn. Hoe kijken de diverse partijen aan tegen belangrijke uitdagingen waar Westland voor staat en waar willen zij zich de komende raads- en collegeperiode voor inzetten? Jacco Vooijs, voorzitter van Glastuinbouw Westland, zal actief deelnemen aan de avond. En uiteraard kunnen glastuinbouwondernemers ook hun stem en mening laten horen.

Manifest belangen glastuinbouw
Het verkiezingsdebat vindt plaats in het World Horti Center, Europa 1, 2672 ZX  Naaldwijk en start om 20.00 uur. Meer informatie over het programma vindt u hier. Aanmelden is verplicht en kan via het aanmeldformulier. Let op: vol is vol!
Glastuinbouw Westland heeft eind vorig jaar in het kader van deze verkiezingen het manifest ‘Westland: the World Capitol of Horticulture’ opgesteld en overhandigd aan alle politieke partijen. In het manifest wordt aangegeven welke zaken voor de glastuinbouw van belang zijn en wat ondernemers van de lokale politiek nodig hebben. Het manifest staat bij de downloads.

Hans van Geest

Glastuinbouw Nederland - © 2024