Hoofdrol Garden Cyclaam in nieuwe serie De Grote Tuinverbouwing

De Garden Cyclaam speelt een belangrijke rol in een nieuwe serie van vier afleveringen van De Grote Tuinverbouwing. Op 4 september vinden er opnames plaats waarin de Garden Cyclaam in verschillende kleuren en soorten te bewonderen zijn.

Na afloop van elke uitzending komen de videofragmenten en eventuele foto’s beschikbaar voor publicatie op website en social media kanalen van de teeltbedrijven van cyclaam. Houd hiervoor de kanalen van @cyclaamoriginal en de site van Glastuinbouw Nederland goed in de gaten. Like en deel ondertussen zoveel mogelijk berichten via de eigen social media kanalen en vergeet niet om de tag @cyclaamoriginal toe te voegen aan de eigen posts.

Aan de cyclaamteers het verzoek om het nieuwe logo en de gewijzigde naamgeving met ‘garden’ actief te gaan gebruiken om de bekendheid in de hele keten te vergroten.

Kennismaken met Klas in de Kas

Heeft u hart voor de tuinbouw? Vindt u het belangrijk dat basisschool leerlingen ook enthousiast worden gemaakt voor de tuinbouw? Kom dan op 17 april om 19.30 uur naar de proefles en maak kennis met de vrijwilligers en de gastlessen van Klas in de…

Glastuinbouw Nederland - © 2024