Hoogtepunten van innovatieprogramma Waard&vol groen

De hoogtepunten van de projecten van het innovatieprogramma Waard&vol groen van SIGN (Stichting Innovatie Glastuinbouw) in 2018 zijn vandaag verschenen in een nieuwe SIGNaal.

Aan de orde komen onder meer de innovatieve plantsystemen voor kantooromgevingen en de start van ‘Natuurlijkwerkt’. Een campagne waarin het belang van groene planten voor vitale werkplekken onder de aandacht wordt gebracht, in een samenleving waar burn-out de belangrijkste ziekte is geworden. Daarnaast leest u over het programma 'Van pillen naar paprika’s', waarmee de groenteconsumptie van patiënten wordt bevorderd via 50 huisartsenpraktijken in Rotterdam. En hoe kunnen glastuinbouwondernemers in de toekomst resstromen omzetten naar economisch waardevolle producten? Lees alles in de nieuwste SIGNaal.

SIGN (Stichting Innovatie Glastuinbouw) is een initiatief van Glastuinbouw Nederland en heeft voor de uitvoering van haar innovatieprogramma een alliantie met het ministe­rie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Dewi Hartkamp

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024