Hulp bij verkrijgen subsidie zonnepanelen met LTO Ledenvoordeel

De voorjaarsronde voor SDE+ subsidie gaat open op 13 maart 2018. Bent u grootzakelijke energieverbruiker en overweegt u zonnepanelen te plaatsen? Dan is het raadzaam om u vooraf te verdiepen in de mogelijkheden.

Een zonnepanelen installatie is geen pakje boter wat u even snel koopt. Om leden te ondersteunen heeft LTO Ledenvoordeel afspraken gemaakt met energieadviseur Nick Waltmans. Waltmans vraagt SDE+ subsidie aan voor leden op basis van het principe: no cure, no pay.

Waltmans: ‘Ik kan al het werk voor de agrariër uit handen nemen en zorgen dat de SDE+ aanvraag tijdig en volledig gebeurt. Dit doe ik op basis van het principe: no cure, no pay. Ik vraag de SDE+ subsidie voor de agrariër aan. Als de subsidie niet toegekend wordt, kost het u niets. Is de overheid akkoord, dan bereken ik €225,- door (inclusief ledenkorting).”

Interesse aangeven

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024