Invloed van licht op gewasgezondheid en bestuivers

Met zo’n mooi voorjaarszonnetje ziet het hele leven er weer een stuk rooskleuriger uit. In de kas merk je natuurlijk ook de positieve effecten. Maar u heeft er misschien nog nooit aan gedacht dat licht ook het gedrag van biologische bestrijders beïnvloed of zelfs de weerbaarheid van de plant kan stimuleren. LED belichting maakt het mogelijk om de lichtomstandigheden in de kas in detail te sturen. Op het PlantgezondheidEvent willen we u bijpraten over de mogelijkheden.

Bekijk hier het programma van het PlantgezondheidEvent en meld u aan. Op het programma van het event van Glastuinbouw Nederland en Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw staan diverse workshops en onderzoekspitches, presentaties van Sjaak van der Tak, Helma Verberkt en Marjolijn Sonnema, directeur-generaal bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselwaliteit (LNV). 

Marjolein Kruidhof (Wageningen University & Research, Business Unit Glastuinbouw)

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024