IPM Optimalisatie

Welke preventiemaatregelen nemen biologische telers en hoe monitoren zij het gewas? Welke niet-chemische maatregelen passen zij toe? IPM betekent ook balans zoeken in biologie, chemie en techniek en hoe werkt dit op elkaar in? Volg de workshop IPM tijdens het PlantgezondheidEvent op 21 maart en krijg een tips om ziekten en plagen te voorkomen en optimaal te beheersen.

Ook kunt u uw praktijk vragen over IPM stellen. Er is een expertpanel van adviseurs met jarenlange ervaringen in de glastuinbouw aanwezig waaraan u vragen kunt stellen.

Bekijk hier het programma van het PlantgezondheidEvent en meld u aan. Op het programma van het event van Glastuinbouw Nederland en Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw staan diverse workshops en onderzoekspitches, presentaties van Sjaak van der Tak, Helma Verberkt en Marjolijn Sonnema, directeur-generaal bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselwaliteit (LNV). 

Jorrit Koeman

Kennismaken met Klas in de Kas

Heeft u hart voor de tuinbouw? Vindt u het belangrijk dat basisschool leerlingen ook enthousiast worden gemaakt voor de tuinbouw? Kom dan op 17 april om 19.30 uur naar de proefles en maak kennis met de vrijwilligers en de gastlessen van Klas in de…

Glastuinbouw Nederland - © 2024