Kasgroeit lanceert nieuwe website

Kasgroeit lanceert op 19 maart 2019 haar geheel vernieuwde website en huisstijl. Vanaf die datum kunnen werkgevers en werknemers voor alle diensten van Kasgroeit terecht op één plek: www.kasgroeit.nl. In augustus 2018 zijn Kasgroeit en Mobiliteitscentrum Glastuinbouw samengegaan onder de naam Kasgroeit. Sindsdien is er achter de schermen hard gewerkt aan de samenvoeging van de websites en diensten en aan de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl.

Stages, vacatures en HR-beleid
Kasgroeit brengt bedrijven en studenten bij elkaar voor stages, helpt werkgevers bij het invullen van vacatures en het ontwikkelen van HR-beleid en adviseert bedrijven en werknemers over loopbaanontwikkeling, scholing en leren op de werkplek. Sollicitanten en werkgevers die een account hebben op de website www.mobiliteitscentrumglastuinbouw.nl kunnen met dezelfde inloggegevens terecht op www.kasgroeit.nl.

Kasgroeit stimuleert goed werkgeverschap in de sector en werkt samen met bedrijven aan het verbeteren van instroom, ontwikkeling en behoud van medewerkers. Kasgroeit is een initiatief van CNV, FNV, Glastuinbouw Nederland en Plantum en wordt gefinancierd vanuit het Fonds Colland Arbeidsmarkt.

Kasgroeit verder door
Naast een hele nieuwe huisstijl en website is Kasgroeit dit jaar gestart met een tweetal projecten die zich richten op nieuwe instroom in de sector. We brengen verschillende functies in de glastuinbouw in beeld met het project ‘Functies in beeld’. Hiermee laten we zien wat werken in de glastuinbouw inhoudt en hoe dynamisch werken in de sector is.

Om technisch personeel te vinden en de binden aan de glastuinbouwsector is Kasgroeit dit voorjaar gestart met het project ‘Sleutel aan je toekomst’. Het project biedt mensen met affiniteit voor techniek een baan en een leertraject, waarbij zij worden opgeleid tot technisch medewerker. Voor werkgevers is dit project een hele mooie kans om medewerkers te vinden en mee te laten groeien in het bedrijf.

Kasgroeit is op 6 en 7 april aanstaande in een aantal regio’s aanwezig tijdens Kom in de Kas om de sector te promoten potentiele werknemers enthousiast te maken voor het werken in de glastuinbouw.

Glastuinbouw Nederland - © 2024