Kasgroeit organiseert online Inspiratiedag: Groeien in je werk

Op donderdag 10 juni organiseert Kasgroeit een online inspiratiedag met als thema ‘Groeien in je werk’. Medewerkers in de glastuinbouw kunnen tijdens deze inspiratiedag interactieve workshops volgen en kennismaken met cursusaanbieders van allerlei verschillende opleidingen. Daarnaast is het mogelijk in gesprek te gaan met een loopbaancoach of met de adviseurs van Kasgroeit. Deelname aan de inspiratiedag is gratis.

Het programma
Het programma start om 13:00 uur met de opening door Peter Loef (Glastuinbouw Nederland) en Leo van Beekum (FNV). Aansluitend verzorgen Arno Folkerts & Paul Smit vanaf 13:15 uur een keynote sessie over verandering en wendbaarheid. Vanaf 14:30 uur starten de workshops en kun je (video)chatten met cursusaanbieders en in gesprek met een loopbaancoach of adviseur van Kasgroeit.

Laat je inspireren
Het workshop aanbod is zeer divers met thema’s als ‘De impact van autonoom en data driven telen’, ‘Het ontdekken en inzetten van je talenten’, ‘Hoe blijf je mentaal en fysiek in balans’ en een workshop over ‘Handvatten voor het optimaliseren van team overleggen’. Daarnaast zijn er ruim 20 opleiders en cursusaanbieders beschikbaar om je vragen te stellen en mogelijkheden te bespreken. “Dit online evenement komt voort uit de fysieke Kasgroeit Cursusmarkt die wij in 2018 georganiseerd hebben. Door te kiezen voor online kunnen we meer flexibiliteit bieden en een grotere doelgroep aanspreken.” aldus Jeroen Verweij, programmamanager van Kasgroeit.

Ga in gesprek
Regie nemen in Leren en ontwikkelen is zowel voor werkgevers als werknemers een belangrijk speerpunt. Tijdens de online Inspiratiedag kun je daarom in gesprek gaan met loopbaancoaches of de adviseurs van Kasgroeit om jouw mogelijkheden in kaart te brengen. Tevens zijn er ruim 20 opleiders vertegenwoordigd op het gebied van Telen, Techniek, Agrarisch maar ook Talen en Communicatie.

Meer weten
Bekijk het volledige programma van de Kasgroeit Online Inspiratiedag op www.kasgroeit.nl/inspiratiedag hier kunnen belangstellenden direct aanmelden voor het event en inschrijven voor de workshops of een afspraak inplannen met een loopbaancoach of adviseur.

Kennismaken met Klas in de Kas

Heeft u hart voor de tuinbouw? Vindt u het belangrijk dat basisschool leerlingen ook enthousiast worden gemaakt voor de tuinbouw? Kom dan op 17 april om 19.30 uur naar de proefles en maak kennis met de vrijwilligers en de gastlessen van Klas in de…

Glastuinbouw Nederland - © 2024