Keukenhof maakt zich op voor grootste rozenshow ter wereld van 12 t/m 17 april

Keukenhof staat dit jaar in het thema Romantiek. Reden om de jaarlijkse rozenshow nóg groter en mooier te maken dan andere jaren. De rozenshow in het Oranje Nassau Paviljoen van Keukenhof is de grootste rozenshow van de wereld.

Tweederde van de Nederlandse rozenkwekers doet mee. Ook zijn er tientallen inzendingen vanuit het buitenland. Top-arrangeurs verzorgen een prachtig decor. Hiermee is de rozenshow hét platform voor het rozenvak.

Rozenkwekers uitgenodigd
Tijdens de show vinden twee keuringen plaats, waaronder een handelskeuring waarbij de rozen beoordeeld worden door mensen uit de bloemenhandel. Telers zijn van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. De show is zeer interessant voor handelaren. De consumentenkeuring geeft een extra dimensie aan het bezoek voor de bezoeker.

Neem voor meer informatie contact op met Keukenhof via tel. 0252 465 505.

Keukenhof

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024