Kom in de Kas 2018 in 22 regio's

Zo'n tweehonderd glasgroente-, potplanten- en snijbloemenbedrijven zetten in het weekend van 7 en 8 april de deuren open voor het publiek. De deelnemende regio’s en bedrijven zijn te bekijken op de geheel vernieuwde website van het grootste publieksevenement van de glastuinbouwsector.

Op de pagina Waar van de website  www.komindekas.nl staat een interactieve kaart van Nederland met alle deelnemende bedrijven. Ook een indrukwekkende 360 graden video maakt mensen er op attent dat Kom in de Kas er weer aan komt.

Virtuele kas
Mensen die niet kunnen wachten tot 7 en 8 april kunnen alvast een kijkje in de virtuele kas nemen. Deze 360 graden experience, is te bereiken via de website en biedt een kijkje in een tomaten-, gerbera- en potplantenkas. In de virtuele kas zijn veel wetenswaardigheden over de glastuinbouw verwerkt en ziet en ervaart men hoe high tech deze sector is. Tijdens het Kom in de Kas weekend kunnen de kinderen met de KomInDeKas app weer op zoek naar de zeven helden van de kas. Op een speelse manier krijgen ze dan extra informatie over zeven onderdelen van de kas.

Kleurrijke toekomst
Het thema van Kom in de Kas 2018 is 'kleurrijke toekomst'. Enthousiaste glastuinbouwondernemers laten dit weekend zien hoe zij dag in dag uit bezig zijn om smaakvolle groenten, kleurige bloemen en verrassende potplanten te kweken en hoe zij daarbij voortdurend op zoek zijn naar nieuwe smaken, nieuwe kleuren en vormen. Uiteraard is er ook aandacht voor techniek en innovatie en wordt in diverse regio’s uitleg gegeven over aardwarmte. Aan Kom in de Kas doet een grote diversiteit aan bedrijven mee, zo is er voor elk wat wils.

Over Kom in de Kas
Kom in de Kas wordt in 2018 voor de 41e keer georganiseerd. In het weekend van 7 en 8 april 2018 zijn in 22 regio’s bedrijven geopend om te laten zien waar ze trots op zijn: mooie, verse, gezonde en veilige natuurproducten. Op afspraak is het in 19 regio’s mogelijk om al eerder een bezoek te brengen aan de kas. Kijk op www.komindekas.nl/groepsbezoek voor meer informatie. Kom in de Kas wordt mede mogelijk gemaakt door GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Interpolis en Rabobank. LTO Glaskracht Nederland zit in het bestuur van de organisatie.

Volg Kom in de Kas ook via FacebookInstagram en Twitter!

Sandra van Tol - Kom in de Kas

Glastuinbouw Nederland - © 2019 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies