Kom in de Kas 40 jaar

Op 1 en 2 april vindt de 40e editie van Kom in de Kas plaats, het grootste en enige publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw. Dit jaar doen meer dan 200 bedrijven in 26 regio’s mee.

Ambassadeurs voor de sector zijn ze, de deelnemers aan Kom in de Kas. Vol trots showen ze hun bedrijf en vertellen het echte verhaal over de sector. Consumenten krijgen meer respect en begrip als zij horen wat er allemaal bij komt kijken om een mooi, gezond product te kweken. Het evenement draagt dus sterk bij aan een ‘feel good’ gevoel over onze sector, de kwekers en hun mooie producten met een uitstraling van gezond, mooi, innovatief en vakmanschap.

(Oud) deelnemers kijken met een positief gevoel terug op het evenement en teren nog een hele tijd op de positieve reacties die ze hebben gekregen. Daarnaast verhoogt het de saamhorigheid in de omgeving. Ook u kunt hier deelgenoot van zijn door uw collega’s te helpen tijdens Kom in de Kas. Of als dit niet past, op bezoek te gaan bij uw collega’s. Laat u verrassen door het enthousiasme van de bezoekers.

Ter gelegenheid van haar 40e verjaardag begeeft Kom in de Kas zich op het virtuele pad met een 360 graden “teaservideo”, een 360 graden Kom in de Kas experience en de KomInDeKas app waarmee bezoekers op zoek kunnen naar de 7 helden van de kas.

De echte helden zijn natuurlijk de ondernemers zelf die hun bedrijf open stellen en alle collega’s en vrijwilligers die hen hierbij helpen.

Tot ziens bij Kom in de Kas.

www.komindekas.nl 

Aad van der Wilt (Kom in de Kas)

Glastuinbouw Nederland - © 2019 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies