Kom in de Kas zet vrijwilligers centraal in ludiek filmpje

Deze week is de week van Kom in de Kas. Zo werd op maandag 29 maart de digitale versie van 2021 gepresenteerd met als tijdelijke titel: Kijk in de Kas. Aansluitend werden in een filmpje de vele vrijwilligers van Kom in de Kas in het zonnetje gezet, met tevens een uitnodiging voor de editie van 2022.

"Ieder jaar zijn we heel blij met onze vrijwilligers die het evenement mogelijk maken. Zonder hen kunnen wij Kom in de Kas niet waarmaken", zo meldt de organisatie van Kom in de Kas. In de vorige nieuwsbrief  werd een oproep gedaan aan de vrijwilligers en partners van het grootste publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw om mee te werken aan een ludiek filmpje waarin zij zelf de hoofdrol spelen. Uiteindelijk hebben 25 vrijwilligers meegewerkt, waaronder voorzitter René van Dop van Kom in de Kas en Jakoline van Straalen, namens Glastuinbouw Nederland. "We zijn trots op het resultaat! Het filmpje wordt vanaf vandaag op de social media kanalen van Kom in de Kas gedeeld", zo meldt Sandra van Tol namens de organisatie.

Klik hier voor het filmpje met de gezamenlijke videoboodschap van de vrijwilligers.

Klik hier voor de videoboodschap van voorzitter René van Dop aan de vele vrijwilligers van Kom in de Kas.

Beleving meegeven
In de aanloop naar Kijk in de Kas op zaterdag 3 en zondag 4 april, verschijnen er deze week dagelijks berichten op de social media kanalen van Kom in de Kas om de doelgroep enthousiast te maken voor de digitale open dagen van de glastuinbouw. Op deze manier hoopt de organisatie de mensen toch een stukje beleving van de glastuinbouwsector mee te geven.

Roger Abbenhuijs

Glastuinbouw Nederland - © 2024