‘Koninklijke’ handelsmissie India legt ook nadruk op tuinbouw

Tijdens de handelsmissie naar India, die van 13 t/m 18 oktober aanstaande wordt georganiseerd, wordt ook de nadruk gelegd op de sectoren ‘Tuinbouw en uitgangsmaterialen’ en landbouw. Deze handels-missie loopt parallel aan het staatsbezoek van het Koninklijk paar aan India.

In deze missie ligt de focus op innovatie, met daarbij een prominente rol voor de land- en tuinbouw. Dat maakt de handelsreis ook interessant voor ondernemers in de glastuinbouw. New Delhi en Bangalore zijn de belangrijkste steden op gebied van voeding en gezondheid die worden bezocht.
Meer informatie over deze missie, de kansen voor de glastuinbouwsector en een concept-sectorprogramma is te vinden op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Contactpersoon is Linda van Beek.

Klik hier voor meer informatie. De uiterste aanmelding voor deelname is donderdag 15 augustus.

Richard Kempen

Kennismaken met Klas in de Kas

Heeft u hart voor de tuinbouw? Vindt u het belangrijk dat basisschool leerlingen ook enthousiast worden gemaakt voor de tuinbouw? Kom dan op 17 april om 19.30 uur naar de proefles en maak kennis met de vrijwilligers en de gastlessen van Klas in de…

Glastuinbouw Nederland - © 2024