Laatste plaatsten beschikbaar voor cursus HNT

Wilt u of één van uw medewerkers nog meedoen aan de cursus Het Nieuwe Telen die deze winter start voor sierteelttelers? Meld u dan nu nog snel aan! Begin februari start een groep sierteelttelers (tot nu toe 15 aanmeldingen), waarvan een aantal potorchideetelers. Als er nog enkele aanmeldingen bijkomen, kunnen we de sierteeltgroep splitsen en kan een aparte groep worden gevormd, gericht op bloeiende potplanten.

Meer dan 450 telers hebben de basiscursus HNT gevolgd die bestaat uit 8 bijeenkomsten, verspreid over het jaar. Ook veel teeltmanagers van potorchideebedrijven hebben op deze manier kennisgemaakt met de basisprincipes van HNT. Er wordt veel aandacht gegeven aan de praktische toepassing van HNT en wat daarbij komt kijken.

Vervolgcursus
Telers die al eerder een basiscursus volgden kunnen zich nog aanmelden voor een korte of langere vervolgcursus. De vervolgcursus richt zich vooral op de uitwisseling van praktijkervaringen bij de toepassing en op een korte opfrissing van de basisprincipes van HNT. Deze versie kan gezamenlijk met de teeltadviseur worden gevolgd.

Snelle aanmelding is wel gewenst, want de nieuwe groepen starten al begin februari en het zijn de laatste nieuwe groepen van deze winter!

Voor meer informatie over de cursus en voor aanmelding kunt u terecht op de website van kas als energiebron of bij Aat Dijkshoorn, e-mail adijkshoorn@spam-protectltoglaskracht.nl, mobiel 06 816 136 17.

Kas als Energiebron
Glastuinbouw Nederland - © 2024