Laatste versie coronaprotocol in meerdere talen beschikbaar

Het coronaprotocol voor de agrarische sector is in juli bijgesteld. De wijzigingen in versie 3 hebben betrekking op de veiligheidsmaatregelen rondom vervoer. Ook de vertalingen in het Engels, Pools en Roemeens zijn inmiddels geactualiseerd.

Voor alle agrarische sectoren is veilig werken, veilig reizen en veilig wonen van levensbelang. Tijdens de coronacrisis meer dan ooit. Omdat deze situatie langere tijd gaat duren, hebben de Taskforce Arbeid van LTO Nederland, FNV Agrarisch Groen en CNV Vakmensen samen met Stigas het Coronaprotocol Veilig werken, reizen en wonen opgesteld voor de agrarische sectoren.
Meer informatie is te vinden op de website van Stigas. Kijken op de coronapagina op de website van Glastuinbouw Nederland kan uiteraard ook. Klik hier voor de geactualiseerde versie.

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024