Laatste Vlog uit de Kas 2021: Doorgroeien in de glastuinbouw

Barri werkt al sinds haar 13e in de glastuinbouw. Eerst bij tomatenkwekerij CombiVliet, nu bij potplantenkwekerij SV.CO. Ze begon bij SV.CO als stagiaire, waar ze een communicatieplan schreef om de interne communicatie te verbeteren. Inmiddels werkt ze tijdens vakanties en naast haar studie aan de uitvoering van dit plan. “Het is natuurlijk super leuk om iets te verzinnen en het dan ook uit te voeren”, vertelt Barri enthousiast. In haar vlog neemt ze de kijker mee naar de twee bedrijven en laat ze zien dat er veel carrièremogelijkheden in de glastuinbouw zijn.

Bekijk de vlog hier.

De komende weken laten scholieren zien hoe leuk het is om in de glastuinbouw te werken tijdens de zomervakantie of in het weekend. Ze vertellen meer over hun werkzaamheden en waarom ze voor deze baan hebben gekozen. Met de vlogs wil Glastuinbouw Nederland meer jongeren verleiden om te gaan werken in de glastuinbouw. De jeugd motiveert en inspireert op deze manier andere jongeren voor het werken in de glastuinbouw.

Benieuwd naar de belevenissen van de vloggers in de kas? #vloguitdekas is te volgen via vloguitdekas.nl, YouTube, Instagram, Twitter, LinkedIn en Facebook!

Vlog uit de kas wordt financieel mogelijk gemaakt door Colland.

Vlog uit de Kas
Glastuinbouw Nederland - © 2021