Ledenraad Glastuinbouw Nederland stemt in met wervingsprocedure nieuwe voorzitter

De Ledenraad van Glastuinbouw Nederland heeft woensdag 2 december de profielschets, het voorstel voor de selectiecommissie en het proces ten aanzien van de werving van een nieuwe voorzitter voor de ondernemersorganisatie goedgekeurd.

De selectiecommissie bestaat uit drie bestuursleden, één vertegenwoordiger uit de Ledenraad en de directeur van Glastuinbouw Nederland. De wervingsprocedure voor deze vacature verloopt via het Nationaal Register. De profielschets staat in de bijlage bij dit bericht. Uiteraard worden voor deze procedure de statuten en het huishoudelijk regelement van de vereniging gevolgd.

Reageren tot 2 januari
Indien u interesse heeft in deze functie of indien u iemand wilt voordragen voor deze functie, die voldoet aan de profielschets, dan kunt u dit tot zaterdag 2 januari 2021 doen door een mail te sturen aan Ruud Paauwe, e-mail rpaauwe@spam-protectglastuinbouwnederland.nl. Na deze sluitingsdatum wordt door de selectiecommissie een longlist bij de recruiter ingediend. Vervolgens wordt een shortlist opgesteld en hieruit worden drie kandidaten geselecteerd voor een verkennend gesprek.

Jakoline van Straalen

Glastuinbouw Nederland - © 2021