Limburgse tuinders in gesprek met Sjaak van der Tak

Op 20 februari bezoekt Sjaak van der Tak, voorzitter Glastuinbouw Nederland, glastuinbouwondernemers in de regio Limburg. Van der Tak gaat samen met Léon Faassen (voorzitter LLTB) met glastuinbouwondernemers in gesprek over de belangrijke knelpunten op het gebied van Arbeid, Plantgezondheid, Energie en Water & Omgeving. Ook regionale thema’s en de nieuwe samenwerking binnen Glastuinbouw Nederland komen aan bod.

Ondernemers aan het woord
Op het programma staan drie bezoeken aan glastuinbouwbedrijven. Aansluitend vindt een glastuinbouwcafé plaats waarin leden van Glastuinbouw Nederland uit de regio Limburg in gesprek gaan met Van der Tak. Middels een duo-presentatie nemen Van der Tak en Faassen u mee in de modernisering van Glastuinbouw Nederland Daarnaast vertelt Sjaak van der Tak over beleidsplannen, lobby en belangenbehartigingactiviteiten, in het bijzonder op het gebied van Plantgezondheid.  

Peter Loef, beleidsspecialist Arbeid van Glastuinbouw Nederland, praat u bij over de inzet en actualiteiten rond het thema Arbeid en cao. Peter Tamerus presenteert de resultaten van de Energieverkenning Jean Aerts, regio-voorzitter Limburg, gaat in op de speerpunten voor regionale inzet. Ook wordt u geïnformeerd over de nieuwe contributiestructuur.

Kortom; een complete, boeiende en compacte bijeenkomst. Uiteraard wordt voor een hapje en een drankje gezorgd en is er voldoende gelegenheid voor informeel contact.

Aanmelden
Wij heten u als lid van harte welkom op deze avond. Aanmelden voor het avondprogramma kan via de agenda. De bijeenkomst is alleen te bezoeken door leden van Glastuinbouw Nederland. Neem voor vragen contact op met Annemie Hermans, Regio-ondersteuner Limburg.

Annemie Hermans

Glastuinbouw Nederland - © 2019 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies