Livedebat corona over agrarische seizoenarbeiders 25 juni

Corona vraagt niet alleen veel van ondernemers, maar ook van gemeenten. Zeker in plaatsen waar veel arbeidsmigranten wonen en werken, vraagt het virus om extra inzet. Dat is aanleiding voor een livedebat, met de mogelijkheid voor agrarische ondernemers om in gesprek te gaan met gemeenten en vakorganisaties.

Op welke vlakken kunnen gemeenten en ondernemers elkaar versterken, wat zijn discussiepunten, hoe zorg je voor veilige en gezonde werkplekken en hoe organiseer je voldoende woonruimte?
Dat zijn zomaar wat onderwerpen die aan de orde kunnen komen tijdens het livedebat dat LTO Nederland organiseert samen met de aangesloten vaktechnische en regionale organisatie, waaronder Glastuinbouw Nederland, en de Vereniging Nederlandse Gemeenten.

Uitgelezen kans
Het debat vindt online plaats op donderdag 25 juni om 13.00 uur. Aanmelden kan via deze link, die verwijst naar de website van de Werkgeverslijn. Dit is een uitgelezen kans voor agrarische ondernemers om met andere betrokken partijen in gesprek te gaan over dit meer dan actuele thema. Op de website van de Werkgeverslijn is het complete programma te vinden. Beleidsspecialist Arbeid, Peter Loef neemt namens Glastuinbouw Nederland deel aan het gesprek.

Peter Loef

Glastuinbouw Nederland - © 2020 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies