Loket NOW 3.0 heropend tot en met 27 december

Het loket om NOW 3.0 aan te vragen is in verband met aangescherpte coronamaatregelen van 14 december heropend tot en met 27 december 2020. Werkgevers die door de coronamaatregelen omzetverlies lijden kunnen vanaf dinsdag 15 december 09:00 uur een aanvraag doen voor de tegemoetkoming in hun loonkosten voor de periode oktober, november en december 2020.

Klik hier om direct naar het UWV aanvraagformulier van de NOW 3.0 te gaan.

Wijzigen geschat omzetverlies
Bedrijven die voor 14 december al een NOW 3.0 aanvraag hebben gedaan en door de aangescherpte coronamaatregelen een hoger omzetverlies verwachten, kunnen het geschatte omzetverlies verhogen. Dit is mogelijk nadat de beslissingsbrief van het voorschot is ontvangen. Binnen zes weken na ontvangst van deze brief kunnen bedrijven contact opnemen met de UWV Telefoon NOW via 088 – 898 20 04. Klik hier voor het wijzigen van het percentage omzetverlies.
(Tekst m.m.v. Diana Eleveld, Werkgeverslijn)

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024