#LoveFloriade roadtour van start

De promotietour van de tuinbouw om Floriade Expo 2022 in Almere een hart onder de riem te steken is donderdagmiddag 11 augustus van start gegaan. Doel is ervoor te zorgen dat het publiek de wereldtuinbouwtentoonstelling gaat herwaarderen en de komende weken – alsnog – een bezoek brengt aan Almere. De tour vindt plaats van vrijdag 12 tot en met zondag 14 augustus.

Samen in actie voor Floriade heeft de hele Nederlandse tuinbouwsector in beweging gebracht. De oproep bleek een schot in de roos. Talloze kwekers en handelaren van bloemen, planten, groente, fruit, boomkwekerijproducten, bloembollen en zaden lieten weten graag mee te doen met #LoveFloriade.
Met als boodschap #LoveFloriade bezoekt het promotieteam komende drie dagen zoveel mogelijk plaatsen die in het verleden een editie van de Floriade hebben georganiseerd. Een van de locaties is Rotterdam, dat ter gelegenheid van de allereerste Floriade in 1960 speciaal de Euromast liet bouwen.

Floriade op de fiets
De rijdende kas van de roadtour wordt op zondagmiddag begeleid door sportieve fietsers. Zij rijden rond 16.00 uur voor de rijdende kas het Floriade-park op. Aanmelden kan via pressoffice@spam-protectfloriade.com.

Roger Abbenhuijs

Jaarplan Arbeid 2024

Medewerkers, zowel vaste als flexibele, zijn ons kostbaarste kapitaal en onmisbaar voor een toekomstbestendige glastuinbouwsector. Door invulling te geven aan goed, mensgericht werkgeverschap en de sector beter te profileren, zorgen we dat meer…

Glastuinbouw Nederland - © 2024