LTO Ambitie Plantgezondheid 2030

In 2030 zijn de Nederlandse plantaardige sectoren internationaal koploper op het gebied van kwaliteit en volhoudbaarheid.

Dit doel hebben LTO Nederland en de sectororganisaties LTO Glaskracht, KAVB en NFO gezamenlijk vastgelegd in de Ambitie Plantgezondheid 2030: Gezonde Teelt, Gezonde Toekomst. 

De ambitie is op dinsdag 4 juli aan de pers gepresenteerd door Joris Baecke, portefeuillehouder Plantgezondheid bij LTO Nederland en akkerbouwer in Nieuw Namen (Zeeland). De presentatie vond plaats op fruitbedrijf van Anton van Garderen in Schalkwijk. Meer informatie over de aanleiding voor de ambitie en de betekenis hiervan voor u als ondernemer leest u hier.

Bij het opstellen van de ambitie waren acht sectoren betrokken: glastuinbouw, fruitteelt, bollenteelt, boomkwekerij, akkerbouw, vollegrondsgroenteteelt, paddenstoelen en de biologische land- en tuinbouw.

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024