LTO Glaskracht en Agro Energy promoten verduurzaming van warmte in de glastuinbouw op RTL Z

De Nederlandse samenleving is sterk aan het verduurzamen en de glastuinbouw verduurzaamt snel mee. LTO Glaskracht Nederland en AgroEnergy laten in het televisieprogramma 'Doe Maar Duurzaam' van RTL Z zien hoe de warmtevoorziening in de glastuinbouw steeds 'groener' wordt.

Maikel van den Berg vertelt namens LTO Glaskracht Nederland over de huidige energiebronnen en verduurzaming in de glastuinbouw. Edwin Valkenburg vertelt namens AgroEnergy over de rol van de energieleverancier, de ondersteuning van de overheid en over de toekomst van de warmtevoorziening in de glastuinbouw.

Doe Maar Duurzaam is een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. In deze aflevering van Doe Maar Duurzaam staat 'ondernemen' centraal. Het programma is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.De herhalingen worden deze week ook uitgezonden op RTL Z op: 

  • Woensdag 30 augustus om 10.30 uur
  • Vrijdag 1 september om 13.05 uur
  • Zaterdag 2 september om 16.30 uur

U kunt het item natuurlijk ook vinden op Facebook, Twitter en Youtube

Hans van den Berg

Glastuinbouw Nederland - © 2024