LTO steunt acties en demonstraties stikstof

LTO Nederland roept haar leden op om deel te nemen aan de diverse acties die - zowel landelijk als regionaal - worden georganiseerd tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Op dit moment zijn verschillende organisaties druk bezig met het organiseren van een landelijk actie op woensdag 22 juni op de Veluwe die LTO ondersteunt.

Ook in de eigen brede achterban van LTO worden tal van initiatieven ontwikkeld. Er worden verschillende actievormen, actiemomenten en actielocaties overwogen. LTO benadrukt dat in alle gevallen uiteraard geldt dat van belang is dat elke actie passend en waardig plaatsvindt. “Maatschappelijk draagvlak is volop aanwezig. Dat moeten we zo houden”, stelt LTO.

Samenwerking
Met alles wat er nu vanuit Den Haag voorligt, kan en wil LTO niet anders dan de (organisatoren van) acties en demonstraties ondersteunen en faciliteren. “Wij zijn vooral gericht op de lobby en beïnvloeding van beleid, daarom zoeken we voor deze landelijke actiedag volop de samenwerking met andere organisaties die hierop hun sporen hebben verdiend.”

Jakoline van Straalen

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024