MPS organiseert gratis informatiesessies over MPS-ABC

Royal FloraHolland vraagt van iedere aanvoerder uiterlijk 31 december 2020 een digitale milieuregistratie en uiterlijk 31 december 2021 een marktconform milieucertificaat. MPS doet er alles aan om de drempel voor kwekers om te starten met digitale milieuregistratie zo laag mogelijk te maken.

Daarom gaat MPS het land in om kwekers die nog niet registreren te laten zien wat MPS-ABC voor hen kan betekenen en hoe zij hun bedrijf kunnen certificeren. Raymond Scheepens, Area Manager MPS: “Tijdens de sessies leggen wij precies uit wat het belang is van deelname aan MPS-ABC, van het gezamenlijk verder verduurzamen van de sector en van het kunnen aantonen dat een kweker aan de eisen van de markt voldoet. Daarnaast laten we zien hoe MPS-ABC werkt en geven we een demonstratie van de registratieomgeving en is er tijd om vragen te stellen.”

Op locatie en digitaal
Op verschillende locaties in Nederland worden er sessies georganiseerd, maar er kan ook ingeschreven worden voor online informatiesessies. Meer informatie over data, locaties, tijdstippen en de mogelijkheid voor inschrijving is te vinden op: www.my-mps.com/infosessies.

Eveline van Hooren

Glastuinbouw Nederland - © 2023