Niek Jan van Kesteren 1e onderhandelaar cao Glastuinbouw

Niek Jan van Kesteren is bereid gevonden als 1e onderhandelaar voor de cao Glastuinbouw op te treden. Hij vervangt in deze rol Leo van der Zon die onlangs op veel te jonge leeftijd overleed.

LTO Glaskracht Nederland en Plantum overleggen heel frequent over de naderende cao-onderhandelingen. Het lastige rondom de stand van zaken en de inzet van LTO Glaskracht Nederland in deze fase is dat we terughoudend zijn als het gaat om informatieverstrekking naar derden. Wat we wel kunnen zeggen is dat we met de leden enquête ontzettend veel input hebben ontvangen. Het is duidelijk dat er een opdracht ligt. Zodra wij zover zijn dat we kunnen communiceren zullen wij dat doen.

Sjaak van der Tak heeft Niek-Jan van Kesteren in beginsel bereid gevonden om als 1e onderhandelaar op te treden van de onderhandelingsdelegatie. Niek Jan is algemeen directeur van VNO NCW en MKB Nederland geweest en heeft nu zitting in de Eerste Kamer. Bekijk hier zijn CV en hier voor meer achtergrondinformatie.

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024