Nieuwe ledenraadskandidaten Regiobestuur Brabant/Zeeland voorgedragen

De regio Brabant/Zeeland heeft drie zetels in de ledenraad van Glastuinbouw Nederland. Door het afscheid van Jo Joosten (paprikateler in Someren) en Nancy Pertijs (aardbeien- en frambozenteler in Etten-Leur) zijn er twee zetels vrijgekomen. Het regiobestuur Brabant/Zeeland draagt daarom twee nieuwe ledenraadskandidaten voor aan de ledenraad.

De twee voorgedragen kandidaten zijn:

Ard Mulders
Ard (foto links) is mede-eigenaar van het bedrijf BoMu Fruit. Het bedrijf teelt aardbeien in 5,5 ha kas en 1 ha frambozen onder regenkappen in Bavel, Strijbeek en Chaam. Contactgegevens van Ard zijn: telefoon 06 107 982 90, e-mail ardmulders@spam-protecttrinedmail.nl.

Peter Aarts
Peter (foto rechts) is eigenaar van Groentekwekerij ’t Bleekerven in Asten-Heusden. Het bedrijf teelt komkommers en herfsttomaten op 11 ha. Peter is bestuurlijk actief binnen Duurzame Energie Coöperatie Asten Someren (DECAS), lid van hoofdbestuur Belorta en voorzitter Product Advies Groep komkommer Belorta. Voorheen was hij lid van de landelijke commissie Komkommer binnen Glastuinbouw Nederland en bestuurder binnen ZON arbeidsvoorziening. Zijn contactgegevens zijn: telefoon 06 471 311 52, e-mail Peter@spam-protectbleekerven.nl.

Ledenraadsbijeenkomst
Op 29 juni vindt de volgende ledenraadsbijeenkomst plaats. Dan wordt de benoeming bekrachtigd door de ledenraad. Daarna zijn de ledenraadszetels weer volledig bezet met huidig ledenraadslid Peter Marinissen, amarylliskweker in Veere.

Wendy Klijn - Luijten

Kennismaken met Klas in de Kas

Heeft u hart voor de tuinbouw? Vindt u het belangrijk dat basisschool leerlingen ook enthousiast worden gemaakt voor de tuinbouw? Kom dan op 17 april om 19.30 uur naar de proefles en maak kennis met de vrijwilligers en de gastlessen van Klas in de…

Glastuinbouw Nederland - © 2024