Nieuwe website Veggipedia

Op 1 november lanceerde Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF) de nieuwe website van Veggipedia. De informatiedatabase Veggipedia biedt de mogelijkheid om meer te weten te komen over (onbekende) groenten en fruit.

Bezoekers tonen het meeste interesse in minneola, cherimoya, kidneybonen en augurken blijkt uit statistieken van NAGF. Het bezoek aan Veggipedia blijft stijgen: van 1000 bezoekers per dag in december 2017 tot ruim 2000 dagelijkse bezoekers in oktober 2018. Ruim 4% van de gebruikers bezocht de pagina van de minneola.

Vernieuwde website 
De online database heeft in de afgelopen maanden, als onderdeel van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF), een nieuwe look en feel gekregen. De nieuwe website is niet alleen in uiterlijk veranderd, maar is ook sneller, gebruiksvriendelijker en met mobiel en tablet te gebruiken. Met deze vernieuwde website zet het NAGF in op het verhogen van het bereik, om zoveel mogelijk consumenten te inspireren.

Database uitgebreid
De database is ook flink uitgebreid. Veggipedia bevat nu ruim 450 verschillende groente- en fruitsoorten. De groente- en fruitsector levert achtergrondinformatie; het NAGF zoekt er tips bij. Zo staan er ook meer dan 350 recepten met groenten en fruit als hoofdingrediënt in de database. Hiermee is Veggipedia.nl een uniek naslagwerk voor zowel professionals als consumenten.

Mist u producten, heeft u suggesties voor nieuwe producten of recepten of andere relevante informatie mail dan naar NAGF via info@spam-protectnagf.nl.

Veggipedia

Glastuinbouw Nederland - © 2024