Ondersteun de campagne ‘Zomers Paradijs’ en stimuleer je verkoop!

Het geraniumseizoen is in volle gang en daar kun je als kweker optimaal gebruik van maken door de materialen van de nieuwe campagne ‘Zomers Paradijs’ te delen met je netwerk. Het collectief van Europese geraniumveredelaars Pelargonium for Europe lanceert een krachtige promotiecampagne om de verkoop in Nederland en België te stimuleren. Het thema van dit seizoen is 'Zomers Paradijs', waarbij de geranium wordt gepresenteerd als de perfecte zomerbloeier die eenvoudig te verzorgen is.

De campagne richt zich op tuincentra, bloemisten, en hun webshops. Het promotiecollectief Pelargonium for Europe, geleid door Concept Factory, promoot Pelargonium bij Nederlandse en Belgische consumenten! Kwekers, mis deze activiteiten niet! Ontvang persinformatie direct van ons en deel het met je netwerk. Inspireer handel en tuincentra om zo de consument te bereiken met de mogelijkheden van Pelargonium!

Inspirerende berichten
Onderstaande persberichten zijn gratis te gebruiken voor de eigen website of als input voor nieuwsbrieven en social mediakanalen. Gebruik wel de credit @Pelargonium for Europe bij het plaatsen van het bericht of gebruik van de beelden.

Persberichten:

Pelargonium for Europe heeft ook POS-materiaal ontwikkeld voor extra attentiewaarde dit materiaal is gratis hier te downloaden. Het doel is om consumenten aan te moedigen geraniums op hun balkon en terras te plaatsen en er de hele zomer van te genieten.

Zichtbaarheid in consumentenmedia
In lijn met de stijgende populariteit van balkons en terrassen als genietplekken, wordt de geranium gepresenteerd als de ultieme zomerbloeier. Vanaf april is de Pelargonium prominenter aanwezig in consumentenmedia, waarbij diverse media worden ingezet om zowel traditionele als jongere consumenten te bereiken. Magazines, dagbladen, tv-programma's en influencers zetten verschillende soorten Pelargoniums in de schijnwerpers, en de Facebookpagina’s  MijnGeranium en MonGeranium (Frans) wordt gebruikt om consumenten te verleiden tot aankoop. Maak gebruik van deze initiatieven om zo een nog groter publiek te kunnen bereiken.

Europe in Bloom
De campagne 'Europe in Bloom', met geraniums in de hoofdrol, is een initiatief van Pelargonium for Europe en wordt uitgevoerd in 21 landen. Je kunt hier de fotografie downloaden. Bronvermelding fotografie: Pelargonium for Europe

Meer informatie
Jacqueline Doornekamp, Concept Factory
jacqueline@spam-protectconceptfactory.eu
M: +31 (0) 653 365 036

Jasper van Diemen

Glastuinbouw Nederland - © 2024