Ondertekening Actieplan versnelling geothermie Noord-Brabant

Glastuinbouw Nederland en het Ondernemersplatform Glastuinbouw Zuidoost-Nederland hebben op vrijdagmiddag 14 april een intentieovereenkomst ondertekend over het Actieplan versnelling geothermie Noord-Brabant. Andere ondertekenaars waren onder andere de Provincie Noord-Brabant (als initiator van het actieplan), een aantal Brabantse gemeenten en de RES-regio's.

Het doel van de overeenkomst is om in gezamenlijkheid toe te werken naar een concreter plan waardoor geothermieprojecten in de Provincie Noord-Brabant (veilig) kunnen worden ondersteund en versneld. Vanuit Glastuinbouw Nederland en de sector krijgt geothermie veel aandacht, omdat de techniek van grote meerwaarde kan zijn bij de verduurzaming van de warmtevoorziening in de glastuinbouw.

Op de foto van links naar rechts: Ruud Paauwe (directeur Glastuinbouw Nederland), Mari van den Heuvel (voorzitter regio Brabant/Zeeland) en Hans Vereijken (ondernemersgroep Zuidoost-Nederland).

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024