Onderzoek duurzame inzetbaarheid glastuinbouw; deelnemen kan nog

Onderzoeksbureau Veldwerk Optimaal voert in opdracht van werkgeversorganisaties en vakbonden binnen de agrarische en groene sectoren het onderzoek 'Duurzame inzetbaarheid glastuinbouw' uit. Onderwerp: het verbeteren van duurzame inzetbaarheid van werknemers. Waarom? Om te zorgen voor een passend aanbod van regelingen en activiteiten die werkplezier en arbeidsproductiviteit bij werknemers vergroten. En om ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid te voorkomen zodat werknemers zo lang en gezond mogelijk kunnen werken.

Hoe ervaar jij het werken in jouw sector? De initiatiefnemers van het onderzoek horen graag wat werknemers nodig hebben om gezond, veilig en met plezier te werken. Vul daarvoor de vragenlijst in!  Het kost ongeveer 10 minuten.

Vele werkgevers hebben de vragenlijst al ingevuld. Daar zijn alle betrokkenen in de branche blij mee, want het betreft een branchebreed onderzoek. Hoe meer respons, hoe waardevoller de data. Daarom nogmaals het vriendelijke verzoek om deel te nemen. Elke mening is belangrijk. Vult u de vragenlijst ook in als u denkt dat het onderwerp minder op u van toepassing is, ook die inventarisatie moet namelijk worden gemaakt .Klik hier om rechtstreeks naar het onderzoek te gaan.

Colland Arbeidsmarkt is de initiatiefnemer van het onderzoek, in samenwerking met Glastuinbouw Nederland en Plantum.

Jacqueline Kroon

Kennismaken met Klas in de Kas

Heeft u hart voor de tuinbouw? Vindt u het belangrijk dat basisschool leerlingen ook enthousiast worden gemaakt voor de tuinbouw? Kom dan op 17 april om 19.30 uur naar de proefles en maak kennis met de vrijwilligers en de gastlessen van Klas in de…

Glastuinbouw Nederland - © 2024