Op naar glasvezel in Midden Zuid-Holland

'Glasvezel buitenaf' is in het buitengebied van Zuid-Holland Midden gestart met een campagne om snel internet naar de buitengebieden te brengen. Snel internet komt dus dichtbij. Het aanbod is simpel en bestaat uit twee delen.

Samen vormen deze het aanbod:

1.      Abonnement bij een dienstaanbieder voor internet, telefonie en televisie. 
2.      Vastrechtvergoeding. 

Alle inwoners en ondernemers hebben de informatie thuis gestuurd gekregen. Een voorwaarde is dat 50% van een deelgebied zich inschrijft voor een glasvezelabonnement bij een van de dienstaanbieders. Alleen als de 50% wordt gehaald, wordt er daadwerkelijk glasvezel aangelegd. Als u voor de deadline een abonnement afsluit dan betaalt u géén aansluitkosten. Na de deadline kunt u zich nog steeds bij één van de dienstaanbieders aanmelden. Dan betaalt u eenmalig de werkelijke aansluitkosten.

Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland
De glasvezelcampagne in Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland is in volle gang. Inwoners en bedrijven van het buitengebied van de gemeenten Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland kunnen tot 12 november 2018 een glasvezelabonnement afsluiten bij een dienstaanbieder. Op 12 november 2018 is de deadline van deze campagne en wordt bekend of 50% van de bewoners een abonnement heeft afgesloten. Dit is namelijk een vereiste om glasvezel in het gebied aan te leggen.

Misschien heeft u zich al aangemeld of heeft u nog vragen over het aanbod, de voorwaarden en planning. In Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland worden daarvoor informatieve inschrijfavonden bij u in de buurt georganiseerd. Tijdens deze avond wordt er veelal een presentatie gegeven en zijn er lokale verkopers aanwezig die u alles kunnen vertellen over de verschillende abonnementen van de dienstaanbieders. Zij kunnen u een passend advies geven welk abonnement het beste past bij uw bedrijf en gezinssituatie en helpen graag bij het afsluiten van een abonnement. Waar en wanneer de avonden plaatsvinden kunt u terugvinden op de website van Glasvezel buitenaf. U bent van harte welkom! Nog niet alle data zijn gepland, dus houd de website in de gaten.

Zuidplas en Waddinxveen
De bewoners van het buitengebied in Waddinxveen en Zuidplas kunnen zich aanmelden voor een glasvezelabonnement tot 17 december 2018. Daarna bekend of minimaal 50% van de bewoners een abonnement heeft afgesloten. Is dit het geval, dan gaan we glasvezel aanleggen in het gebied. Op de website kunt u met een postcode-check zien of u in het gebied valt. Om alle bewoners goed te informeren, vinden drie informatieavonden plaats:

  • Maandag 29 oktober van 19.30 tot 21.30 uur. Locatie: Dorpshuis op Moer, Raadhuisstraat 40 in Moerkapelle
  • Dinsdag 30 oktober van 19.30 tot 21.30 uur. Locatie: Flora Boskoop, Parklaan 4 in Boskoop
  • Woensdag 31 oktober van 19.30 tot 21.30 uur. Locatie: Dorpshuis de Juffrouw, Dorpsstraat 250 in Hazerswoude-Dorp

Informatie of ambassadeur worden
Wilt u zelf een inschrijfavond organiseren bij uw bedrijf? Dan kunt u contact opnemen met de projectleider van Glasvezel buitenaf, Marleen van Manen. Telefoon: 06 19 482 977 of mail naar m.vanmanen@spam-protectglasvezelbuitenaf.nl.

Leonie Claessen

Glastuinbouw Nederland - © 2019 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies