Openbare enquête Europese Commissie gewasbeschermingsmiddelen en residuen

De Europese Commissie wil te weten komen hoe u de sterke en zwakke punten in de wetgeving omtrent gewasbescherming en residuen van bestrijdingsmiddelen ervaart en of u vindt dat het milieu en de gezondheid van mens en dier voldoende beschermd worden.

Alle EU- en niet-EU-burgers worden uitgenodigd om te reageren op deze raadpleging. Via deze openbare raadpleging wil de Commissie de standpunten van burgers verzamelen over de EU-wetgeving over gewasbeschermingsmiddelen en residuen ervan.

Vanuit de LTO Glaskracht Nederland brengen we deze enquête graag bij u onder de aandacht, zodat de glastuinders en zomerbloementelers de enquête ook in kunnen vullen. Uw mening vinden we erg belangrijk. De enquête kunt u op de volgende site invullen:

https://ec.europa.eu/info/consultations/public-consultation-refit-evaluation-eu-legislation-plant-protection-products-and-pesticide-residues_nl

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024