Promotiecampagne Cyclaam nu ook op social media

Vanaf deze week - de week van 9 augustus - zijn de eerste berichten van de Cyclaamoriginal te vinden op de diverse social media kanalen. In de eerste vier weken zal er drie keer per week een ‘post’ of bericht worden geplaatst.

De informatie bestaat uit zowel informatieve berichten, onder andere over herkomst, verzorging en tips, als belevingsbeelden in de vorm van detailfoto’s, sfeer en inspiratie.

Volgers
Houd de kanalen van @cyclaamoriginal goed in de gaten en deel en like de berichten zoveel mogelijk op de eigen bedrijfspagina en persoonlijke social media kanalen. Vergeet niet om bij de eigen content @cyclaamoriginal te taggen. Verzoek is verder om personeel, vrienden en familie uit te nodigen om @cyclaamoriginal te volgen, want door gezamenlijke actie krijgt de mooie cyclaam de aandacht die het product verdient.

Volg @cyclaamoriginal op Facebook. Volg @cyclaamoriginal op Instagram.

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024