Publieke website over de glastuinbouw gelanceerd

Ontdek de geheimen van de glastuinbouw, maak kennis met de ondernemers en laat je verrassen door de producten die in de kas groeien en bloeien. Dat kan op deze nieuwe website. Beleef de glastuinbouw!

Op de website komt alle informatie over de glastuinbouwsector overzichtelijk samen. Zo is te lezen wat er in en om de kas gebeurt, welke verschillende producten worden geteeld, welke bijdrage de glastuinbouw levert aan de Nederlandse samenleving en hoe ondernemers omgaan met duurzaamheid in de kas.

Ook komen ondernemers aan het woord over hun bedrijf, de innovaties en hoe zij bijvoorbeeld omgaan met de reststromen op het bedrijf. Kortom: op de website is altijd het laatste nieuws uit en over de sector te lezen, aangevuld met een overzicht van activiteiten gerelateerd aan de glastuinbouw.

Volg ons ook op Facebook en Instagram!

De publieke informatie maakt onderdeel uit van de website van Glastuinbouw Nederland en is te vinden via de homepage. Leden van Glastuinbouw Nederland blijven vaktechnische informatie vinden via het ledenportaal door in te loggen of op de knop ‘professionals’ te klikken.

Amy van der Lei

Glastuinbouw Nederland - © 2022