Regiobestuur Brabant/Zeeland operationeel

Op 23 mei jongstleden is het regiobestuur Brabant/Zeeland aangesteld. Het werkgebied van Glastuinbouw Nederland bestaat vanaf 2019 uit zeven regio’s, waarvan de regio Brabant-Zeeland er één is.

Het regiobestuur staat onder leiding van voorzitter Wim van den Boomen uit Someren (tevens lid van het landelijk bestuur van Glastuinbouw Nederland). Verder bestaat het regio bestuur uit de volgende personen:

  • Amarylliskweker Peter Marinissen van Bloemkwekerij Marinissen B.V. uit Veere, Zeeland. Peter heeft ook zitting in de ledenraad van Glastuinbouw Nederland.
  • Auberginekweker Rob van Duijn van Gebr. Van Duijn uit Steenbergen, WestBrabant.
  • Komkommerkweker Rene Tielemans van Groentekwekerij Tielemans uit Boekel, OostBrabant.

De komende tijd zullen we jullie door middel van korte interviews kennis laten maken met de regiobestuurders.

Aanspreekpunt
De regiobestuurders zijn aanspreekpunt voor leden binnen hun gebied en leveren input aan de werkorganisatie op het gebied van regionale sectorale belangenbehartiging, activiteiten en projecten. Deze bevinden zich op de thema’s Energie, Water & Omgeving, Arbeid en Plantgezondheid. Het regiobestuur is nu operationeel, maar heeft nog 3 vacatures voor:

  • Een glastuinbouwer uit WestBrabant (liefst solitair gelegen)
  • Een glastuinbouwer uit Zeeland
  • Een glastuinbouwer uit OostBrabant.

Mochten er vragen zijn over het regiobestuur of activiteiten in Brabant/Zeeland of wilt u weten of over de vacatures, dan kunt u contact opnemen met Alexander Formsma, regio-ondersteuner Brabant/Zeeland.

Alexander Formsma

Kennismaken met Klas in de Kas

Heeft u hart voor de tuinbouw? Vindt u het belangrijk dat basisschool leerlingen ook enthousiast worden gemaakt voor de tuinbouw? Kom dan op 17 april om 19.30 uur naar de proefles en maak kennis met de vrijwilligers en de gastlessen van Klas in de…

Glastuinbouw Nederland - © 2024