Sanne en Tess zitten helemaal op hun plek bij Kwekerij van den Berg. ‘Hard werken, maar ook gezelligheid!’

Sanne en Tess (beide 18) werken in hun vakanties, vrije uren naast school én in het weekend bij Tomatenkwekerij van den Berg in de Lier. “Het is een hardwerkend en gezellig bedrijf, we hebben in het weekend ook borrels”, vertellen ze in hun vlog. “Als je net wat harder werkt, kun je ook nog een bonus verdienen.” Alles weten over het werk van Sanne en Tess bij Kwekerij van den Berg? Bekijk dan kun Vlog uit de Kas.

Bekijk de vlog hier.

Deze zomer laten scholieren zien hoe leuk het is om in de glastuinbouw te werken tijdens de zomervakantie of in het weekend. Ze vertellen meer over hun werkzaamheden en waarom ze voor deze baan hebben gekozen. Met de vlogs wil Glastuinbouw Nederland meer jongeren verleiden om te gaan werken in de glastuinbouw. De jeugd motiveert en inspireert op deze manier andere jongeren voor het werken in de glastuinbouw.

Benieuwd naar de belevenissen van de vloggers in de kas? #vloguitdekas is te volgen via vloguitdekas.nl, YouTube, Instagram, Twitter, LinkedIn en Facebook! Volgende week sluit Barri (17 jaar) Vlog uit de Kas seizoen 4 af. Zij maakt een vlog over haar werk bij SV.CO.

Vlog uit de kas wordt financieel mogelijk gemaakt door Colland.

Vlog uit de Kas
Glastuinbouw Nederland - © 2021