Save the date: 21 maart 2019 - 10 jaar PlantgezondheidEvent

Op donderdagmiddag 21 maart organiseren Glastuinbouw Nederland en Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw in samenwerking met Plantum voor de tiende keer het PlantgezondheidEvent!

10 jaar Plantgezondheid
Met interessante sprekers staan we stil bij 10 jaar Plantgezondheid. Waar komen we vandaan en waar gaan we naar toe? We blikken terug op de ontwikkelingen van de afgelopen 10 jaar en geven een doorkijk naar het jaar 2030. Hebben we dan resistente gewassen door nieuwe veredelingstechnieken, communiceren we met planten over hun weerbaarheid en staan onze kassen vol met high-tech apparatuur?

Nieuwe ontwikkelingen
Tijdens hét PlantgezondheidEvent is er uitgebreid aandacht voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gewasbescherming, biologische bestrijding, plantweerbaarheid, resistentieveredeling en weerbare teeltsystemen. U ontvangt informatie over nieuwe ziekten en plagen en u krijgt methoden aangereikt om deze te voorkomen. Bovendien kunt u deelnemen aan workshops en rondleidingen langs innovatieve proeven in de onderzoeksfaciliteiten van Wageningen University & Research.

Save the date
Noteert u de datum alvast in uw agenda? We starten om 12:30 uur en om 18:00 uur sluiten we af met een buffet. Binnenkort maken we het definitieve programma bekend.

Het PlantgezondheidEvent vindt plaats aan de Violierenweg 1 in Bleiswijk en wordt georganiseerd door Glastuinbouw Nederland, Wageningen University & Research Business Unit Glastuinbouw, Plantum en Topsector Tuinbouw & Uitgangsmateriaal.

Glastuinbouw Nederland - © 2024