Sjaak van der Tak digitale gastspreker webinar glastuinbouw Flynth

Woensdag 13 mei om 10.00 uur staat het ondernemerswebinar van Flynth in het teken van de glastuinbouw. Aan tafel Frank Hollaar,  Sectorleider Tuinbouw. Hij gaat in gesprek met Monique van der Meij, Manager Subsidieadvies en via een online verbinding ook met gastspreker Sjaak van der Tak, Voorzitter van Glastuinbouw Nederland.  

Thema van het weboinar is: Coronacrisis, stresstest voor de glastuinbouw. De coronacrisis raakt de samenleving en de economie hard, dat geldt ook  voor veel bedrijven in de glastuinbouw. De lockdown leidde tot een heftige ontwrichting van afzet en logistieke ketens van veel sierteeltproducten. Het is niet de eerste keer dat de tuinbouw met een crisis kampt, waarvan de aanleiding buiten de sector zelf ligt. Wie draait er op voor de schade en welke maatregelen worden getroffen om de continuïteit van de bedrijven te borgen en wat leren we hiervan voor de toekomst?

Het webinar  start morgenochtend (woensdag 13 mei) om 10:00 uur. Aanmelden is gratis en kan via www.flynth.nl/webinar. Tijdens het webinar kunnen deelnemers live hun ondernemersvragen stellen. het is ook mogelijk om het webinar te volgen via de Facebook-pagina van Glastuinbouw Nederland.

Roger Abbenhuijs

Glastuinbouw Nederland - © 2020 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies