Stemming voor promotie- en onderzoeksplan tijdens Webinar Chrysant

Op donderdag 11 maart vindt de eerste online productbijeenkomst Chrysant plaats. Alle aanvoerders van Chrysant hebben van Royal FloraHolland inmiddels een uitnodiging ontvangen voor dit webinar.

De stemming voor het nieuwe Promotieplan en het onderzoeksplan Chrysant staat centraal tijdens deze digitale bijeenkomst. Host van dit webinar is Krijn Schuitemaker. In een kort en attractief programma ontvangt hij diverse gasten en legt hen vragen voor die telers vooraf, maar ook live kunnen stellen.

Promotie en onderzoek
Namens de Stichting Chryson zoomen Brigitte Hagen (Concept Factory) en Aron Boerefijn (Glastuinbouw Nederland) in op respectievelijk promotie en onderzoek. Resultaten van de afgelopen projectperiode en de plannen voor de komende vijf jaar komen uitgebreid aan bod. Met de stemming wordt bepaald of de komende vijf jaar heffing over de omzet bij Royal FloraHolland geïnd wordt ten behoeve van de Stichting Chryson .
Tijdens het webinar wordt de stemming gesloten, om aan het einde van het webinar de voorlopige uitslag bekend te kunnen maken. Aanmelden voor het Webinar Chrysant kan via deze link.

Het onderzoeksplan is onderaan dit bericht te downloaden. Het promotieplan hebben alle leden van Royal FloraHolland ontvangen via de uitnodigingsmail.

Glastuinbouw Nederland - © 2024