Tien maanden berichtgeving Glastuinbouw Nederland over energiecrisis

Het is inmiddels tien maanden geleden dat de eerste verontruste signalen naar buiten kwamen over de stijgende gasprijzen. Sindsdien is de situatie voor glastuinbouwbedrijven vrijwel voortdurend verslechterd. De onzekerheid op korte en langere termijn, de rap afnemende liquiditeit op veel bedrijven en zeker ook de negatieve impact op de energietransitie domineerden vanaf dat moment de agenda van Glastuinbouw Nederland. Intensivering van de lobby, uitvoerig overleg met politiek en ketenpartners en gerichte communicatie met achterban en media zijn daar concrete voorbeelden van.

Om tien maanden communicatie over de energiecrisis en de inzet van Glastuinbouw Nederland in beeld te brengen, is een PDF opgesteld met een overzicht van de diverse activiteiten. Variërend van informatie over politieke lobby, de updates van voorzitter Adri Bom-Lemstra in KasTopics tot de uitgestuurde persberichten naar landelijke en regionale media. Alle activiteiten zijn gepubliceerd op de website van Glastuinbouw Nederland. Daarom zijn alle titels van de nieuwsberichten voorzien van een linkje naar de webpagina. Het overzicht omvat de periode september 2021 tot en met juli 2022.

Op de foto voorzitter Adri Bom-Lemstra tijdens een van haar vele optredens voor de camera in de afgelopen tien maanden.

Klik hier voor het overzicht, of bekijk het document bij de downloads.

 

Roger Abbenhuijs

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024