Vacature: Netwerkcoördinator (0,6 - 0,8 fte)

Wil jij werken in een sector die met haar producten en innovaties bijdraagt aan het geluk en de gezondheid van mensen overal ter wereld? Wil jij de samenleving duurzamer maken en invloed hebben op maatschappelijke uitdagingen? Streef je ernaar om zaken in samenhang te regelen en te komen tot een evenwicht in je netwerk? Raak jij geïnspireerd door onze visie en missie Verantwoorde Glastuinbouw en kun jij anderen ermee inspireren? Ben je daarnaast enthousiast, nauwkeurig en weet je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als netwerkcoördinator schep je continu randvoorwaarden waardoor de aangesloten leden in je landelijke netwerk zo optimaal mogelijk kunnen ondernemen als het gaat om de collectieve knelpunten op het gebied van Arbeid, Energie, Plantgezondheid en Water & Omgeving. Hierbij krijg je de verantwoordelijkheid over een aantal gewasgroepen. Daarnaast weet je groepen en individuele telers te enthousiasmeren en te motiveren voor - en te overtuigen van - het nut en de noodzaak van de activiteiten van Glastuinbouw Nederland.

Lees hier meer over de werkzaamheden en wat wij jou te bieden hebben. Reageren kan tot 28 maart 2024.

Annelies Hooijmans

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024